Euro valt terug richting 1,22 dollar

Op de valutamarkten moest de euro weer terrein prijsgeven, dit met de ECB-meeting op komst. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2227 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan het slot van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,539%, of ruim 3% boven het slotniveau van dinsdag.

Olie duurder, goud weer goedkoper

Voor een troy ounce goud werd 1603,60 dollar betaald, of ruim 10 dollar minder dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd ruim een halve dollar goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 90 dollar betaald, of bijna een half procent meer ten opzichte van het slot van dinsdag.

Euro valt terug richting 1,22 dollar Op de valutamarkten moest de euro weer terrein prijsgeven, dit met de ECB-meeting op komst. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2227 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan het slot van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,539%, of ruim 3% boven het slotniveau van dinsdag.Olie duurder, goud weer goedkoper Voor een troy ounce goud werd 1603,60 dollar betaald, of ruim 10 dollar minder dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd ruim een halve dollar goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 90 dollar betaald, of bijna een half procent meer ten opzichte van het slot van dinsdag.