De FED, en dan op de eerste plaats de vroegere president Ben Bernanke, heeft echter een wereld geschapen waar geen plaats meer is voor een Buy-And-Hold strategie. De Amerikaanse centrale bank heeft namelijk op zo'n grote schaal aan geldcreatie gedaan dat de markten volledig scheef getrokken zijn. Met de beurskoersen kan het dan ook vriezen of dooien.

Ze zijn met andere woorden totaal onvoorspelbaar geworden en dat betekent meteen ook het einde van de Buy-And-Hold strategie. De beste strategie lijkt in de gegeven omstandigheden dan ook om cash aan te houden, liever dan aandelen te kopen.

De FED, en dan op de eerste plaats de vroegere president Ben Bernanke, heeft echter een wereld geschapen waar geen plaats meer is voor een Buy-And-Hold strategie. De Amerikaanse centrale bank heeft namelijk op zo'n grote schaal aan geldcreatie gedaan dat de markten volledig scheef getrokken zijn. Met de beurskoersen kan het dan ook vriezen of dooien. Ze zijn met andere woorden totaal onvoorspelbaar geworden en dat betekent meteen ook het einde van de Buy-And-Hold strategie. De beste strategie lijkt in de gegeven omstandigheden dan ook om cash aan te houden, liever dan aandelen te kopen.