In 1977 schreven de leden van popgroep "Hotel California", een song over een hotel met alle mogelijke luxevoorzieningen. Wie zich laat verleiden om in dit hotel een kamer te boeken, belandt in een regelrechte nachtmerrie terecht. Inchecken kan namelijk, maar het hotel verlaten blijkt onmogelijk.

De FED zit nu in een vergelijkbaar schuitje wat haar tapering-plannen betreft. In juni werd de intentie geuit om in september met taperen te beginnen, maar eens de kalender september aanwees bleek het afbouwen van de steunmaatregelen onmogelijk. Het is nu afwachten of de FED alsnog de uitgang zal vinden.

In 1977 schreven de leden van popgroep "Hotel California", een song over een hotel met alle mogelijke luxevoorzieningen. Wie zich laat verleiden om in dit hotel een kamer te boeken, belandt in een regelrechte nachtmerrie terecht. Inchecken kan namelijk, maar het hotel verlaten blijkt onmogelijk. De FED zit nu in een vergelijkbaar schuitje wat haar tapering-plannen betreft. In juni werd de intentie geuit om in september met taperen te beginnen, maar eens de kalender september aanwees bleek het afbouwen van de steunmaatregelen onmogelijk. Het is nu afwachten of de FED alsnog de uitgang zal vinden.