Marc Faber, contrarian belegger en auteur van het Gloom, Boom & Doom Report, is van mening dat de discussie zinloos is. De FED heeft geen exit-strategie bij de hand en zal dus simpelweg geld moeten blijven drukken. Er bestaat namelijk geen aanvaardbare exit.

Volgens Faber hebben de maatregelen van de FED ook niets uitgehaald, want er is geen groei in de globale economie, zoals blijkt uit de omzetcijfers van McDonald's en Caterpillar. Het zal duidelijk zijn dat de impact van de voortdurende politiek van monetaire verruiming aan het slabakken is.

Marc Faber, contrarian belegger en auteur van het Gloom, Boom & Doom Report, is van mening dat de discussie zinloos is. De FED heeft geen exit-strategie bij de hand en zal dus simpelweg geld moeten blijven drukken. Er bestaat namelijk geen aanvaardbare exit. Volgens Faber hebben de maatregelen van de FED ook niets uitgehaald, want er is geen groei in de globale economie, zoals blijkt uit de omzetcijfers van McDonald's en Caterpillar. Het zal duidelijk zijn dat de impact van de voortdurende politiek van monetaire verruiming aan het slabakken is.