De Amerikaanse centrale bank heeft de financiële markten weer doen kalmeren, waardoor de hausse in een hogere versnelling is gekomen. Andreas Nigg, head of equity and commodity strategy bij Vontobel Asset Management, is van mening dat de ondertoon onvermijdelijk goed blijft.

Op het eerste gezicht vallen de bedrijfsresultaten in Europa wel mee, wat de markten een nieuw duwtje in de rug kan geven. Volgens Nigg is het echter wel belangrijk om te beseffen dat aandelen niet meer goedkoop zijn en dat een correctie om de hoek kan gluren.

De Amerikaanse centrale bank heeft de financiële markten weer doen kalmeren, waardoor de hausse in een hogere versnelling is gekomen. Andreas Nigg, head of equity and commodity strategy bij Vontobel Asset Management, is van mening dat de ondertoon onvermijdelijk goed blijft. Op het eerste gezicht vallen de bedrijfsresultaten in Europa wel mee, wat de markten een nieuw duwtje in de rug kan geven. Volgens Nigg is het echter wel belangrijk om te beseffen dat aandelen niet meer goedkoop zijn en dat een correctie om de hoek kan gluren.