De stichter van Duquesne Capital windt er geen doekjes om: de financiële markten zijn verslaafd aan de drugs die ze door de centrale bank toegediend krijgen. De FED heeft een enorme kans verkeken om af kicken en de verslaving zal nu alleen maar erger worden.

Het feest op de financiële markten krijgt dus niet alleen een verlengstuk, maar zal bovendien nog in een hogere versnelling gevierd worden. Uiteindelijk zal die party echter in een nachtmerrie worden waar niemand beter van zal worden. Ben Bernanke en de andere leden van de FED blijken daar echter weinig van te begrijpen.

De stichter van Duquesne Capital windt er geen doekjes om: de financiële markten zijn verslaafd aan de drugs die ze door de centrale bank toegediend krijgen. De FED heeft een enorme kans verkeken om af kicken en de verslaving zal nu alleen maar erger worden. Het feest op de financiële markten krijgt dus niet alleen een verlengstuk, maar zal bovendien nog in een hogere versnelling gevierd worden. Uiteindelijk zal die party echter in een nachtmerrie worden waar niemand beter van zal worden. Ben Bernanke en de andere leden van de FED blijken daar echter weinig van te begrijpen.