Eigenlijk heeft de Amerikaanse centrale bank toegenomen dat de BBP-groei aan het vertragen was. Ze deed uiteindelijk een zet die alleen maar symbolisch is en die de economie niet veel verder gaat helpen.

Greenhaus merkt op dat de FED meer zal moeten doen om de economie werkelijk weer op kruissnelheid te brengen. Een aantal tegenvallende macro-economische indicatoren in andere landen wogen echter op het sentiment.

In juli vertraagde de groei van de Chinese industriële productie en stegen de nieuwe orders voor machines in Japan trager dan verwacht.

Pento is van mening dat de FED de dollar een anker heeft toegeworpen door een nieuw rondje quantitative easing, oftewel 'QE2' in het vooruitzicht te stellen.

Eigenlijk heeft de Amerikaanse centrale bank toegenomen dat de BBP-groei aan het vertragen was. Ze deed uiteindelijk een zet die alleen maar symbolisch is en die de economie niet veel verder gaat helpen. Greenhaus merkt op dat de FED meer zal moeten doen om de economie werkelijk weer op kruissnelheid te brengen. Een aantal tegenvallende macro-economische indicatoren in andere landen wogen echter op het sentiment. In juli vertraagde de groei van de Chinese industriële productie en stegen de nieuwe orders voor machines in Japan trager dan verwacht. Pento is van mening dat de FED de dollar een anker heeft toegeworpen door een nieuw rondje quantitative easing, oftewel 'QE2' in het vooruitzicht te stellen.