John Mauldin, chairman bij Mauldin Economics en auteur van het boek "Code Red, How to Protect Your Savings From the Coming Crisis", is van mening dat Yellen in het geheim een nieuwe opdracht heeft gekregen van de Amerikaanse overheid: het bewaken van de beurs.

Dat betekent concreet dat ze er voor moet zorgen dat de beurskoersen niet door de vloer zakken. Of met andere woorden: Yellen zal voldoende liquiditeiten in het systeem blijven pompen. De beleggers hoeven zich geen zorgen te maken: de FED zal haar uiterste best doen om de beurskoersen verder te doen stijgen.

John Mauldin, chairman bij Mauldin Economics en auteur van het boek "Code Red, How to Protect Your Savings From the Coming Crisis", is van mening dat Yellen in het geheim een nieuwe opdracht heeft gekregen van de Amerikaanse overheid: het bewaken van de beurs. Dat betekent concreet dat ze er voor moet zorgen dat de beurskoersen niet door de vloer zakken. Of met andere woorden: Yellen zal voldoende liquiditeiten in het systeem blijven pompen. De beleggers hoeven zich geen zorgen te maken: de FED zal haar uiterste best doen om de beurskoersen verder te doen stijgen.