De Amerikaanse economie blijkt namelijk bijlange nog niet in staat om op eigen benen te staan, hoe hard de FED ook hoopt dat dit uiteindelijk toch het geval zal zijn. Maar de tijd dringt voor de FED, want de rente kan niet eeuwig en altijd zo laag blijven als ze nu is.

De FED heeft eigenlijk de toekomst opgeofferd aan het heden en dat lijkt zich nu als een boemerang tegen de Amerikaanse centrale bank te keren. Er trekken zich donkere wolken samen boven het economisch landschap en wanneer het onweer losbarst zou het wel eens bijzonder hevig kunnen worden.

De Amerikaanse economie blijkt namelijk bijlange nog niet in staat om op eigen benen te staan, hoe hard de FED ook hoopt dat dit uiteindelijk toch het geval zal zijn. Maar de tijd dringt voor de FED, want de rente kan niet eeuwig en altijd zo laag blijven als ze nu is. De FED heeft eigenlijk de toekomst opgeofferd aan het heden en dat lijkt zich nu als een boemerang tegen de Amerikaanse centrale bank te keren. Er trekken zich donkere wolken samen boven het economisch landschap en wanneer het onweer losbarst zou het wel eens bijzonder hevig kunnen worden.