De Amerikaanse centrale bank heeft zoveel gewicht in het schip aangebracht dat het gevaarlijk begint over te hellen. Daar komt nog eens bovenop dat de beleggers allemaal aan de verkoopkant zijn gaan staan, waardoor het schip nog vervaarlijker begint over te hellen.

Bovendien is er een schrijnend gebrek aan reddingsboten, die zijn allemaal verdwenen zodra het risico dat de "Bernanke Put" zou weggenomen worden. Volgens Rogers begint ergens op het dek van de obligatiemarkt nu een orkest het welbekende "Nearer, My God, to Thee" speelt.

De Amerikaanse centrale bank heeft zoveel gewicht in het schip aangebracht dat het gevaarlijk begint over te hellen. Daar komt nog eens bovenop dat de beleggers allemaal aan de verkoopkant zijn gaan staan, waardoor het schip nog vervaarlijker begint over te hellen. Bovendien is er een schrijnend gebrek aan reddingsboten, die zijn allemaal verdwenen zodra het risico dat de "Bernanke Put" zou weggenomen worden. Volgens Rogers begint ergens op het dek van de obligatiemarkt nu een orkest het welbekende "Nearer, My God, to Thee" speelt.