De FED heeft de middenklasse bijna volledig uitgeroeid door haar politiek van monetaire verruiming. Die is eigenlijk alleen ten goede gekomen aan de rijken, die hun stapels dollarbiljetten nog hebben zien toenemen dankzij de forse stijging van de beurskoersen in de afgelopen vijf jaar.

Voor de armen wordt de situatie echter steeds uitzichtlozer en dat is natuurlijk een situatie die niet kan blijven duren. Eerder vroeg dan laat zullen de armen zich niet langer neerleggen bij hun lot en op straat komen. Op dat moment dreigt er een periode van grote sociale onrust te ontstaan.

De FED heeft de middenklasse bijna volledig uitgeroeid door haar politiek van monetaire verruiming. Die is eigenlijk alleen ten goede gekomen aan de rijken, die hun stapels dollarbiljetten nog hebben zien toenemen dankzij de forse stijging van de beurskoersen in de afgelopen vijf jaar. Voor de armen wordt de situatie echter steeds uitzichtlozer en dat is natuurlijk een situatie die niet kan blijven duren. Eerder vroeg dan laat zullen de armen zich niet langer neerleggen bij hun lot en op straat komen. Op dat moment dreigt er een periode van grote sociale onrust te ontstaan.