De FED heeft de grenzen van haar eigen kunnen bereikt en dat zal in de komende maanden blijken. De winstgroei bij de bedrijven zal vertragen, de macro-economische indicatoren zullen verzwakken en de werkloosheidsgraad in de VS zal onverminderd hoog blijven.

De verwachtingen voor de economische groei liggen te hoog, de kans is groot dat de Verenigde Staten opnieuw in de richting van een recessie evolueren. De FED wordt met een moeilijke opgave geconfronteerd, ze zal namelijk moeten proberen om de deflatie op afstand te houden.

De FED heeft de grenzen van haar eigen kunnen bereikt en dat zal in de komende maanden blijken. De winstgroei bij de bedrijven zal vertragen, de macro-economische indicatoren zullen verzwakken en de werkloosheidsgraad in de VS zal onverminderd hoog blijven. De verwachtingen voor de economische groei liggen te hoog, de kans is groot dat de Verenigde Staten opnieuw in de richting van een recessie evolueren. De FED wordt met een moeilijke opgave geconfronteerd, ze zal namelijk moeten proberen om de deflatie op afstand te houden.