Tot dusver heeft de FED nauwelijks gereageerde op de geruchten over zeepbellen, de berichten daaromtrent werden ofwel genegeerd ofwel ontkend. Maar daar blijkt inmiddels verandering in te komen. Een FED-gouverneur slaat mea culpa: ja, de markt ziet het fout.

Het betreft meer bepaald James Bullard, die waarschuwde dat de beurs van Wall Street onvoldoende heeft ingecalculeerd dat de FED vroeg of laat de rente zal verhogen. De FED nadert steeds meer zijn doelwit en op dat moment kan het tij keren in renteland. Met alle gevolgen vandien voor de beurs.

Tot dusver heeft de FED nauwelijks gereageerde op de geruchten over zeepbellen, de berichten daaromtrent werden ofwel genegeerd ofwel ontkend. Maar daar blijkt inmiddels verandering in te komen. Een FED-gouverneur slaat mea culpa: ja, de markt ziet het fout. Het betreft meer bepaald James Bullard, die waarschuwde dat de beurs van Wall Street onvoldoende heeft ingecalculeerd dat de FED vroeg of laat de rente zal verhogen. De FED nadert steeds meer zijn doelwit en op dat moment kan het tij keren in renteland. Met alle gevolgen vandien voor de beurs.