De reacties van de analisten zijn allesbehalve eensluidend positief. John Tamny, uitgever van RealClear Markets, is van mening dat de FED gewoon bezig is om de Amerikaanse economie een kopje kleiner te maken. De FED gedraagt zich als een puber die denkt dat geld aan de bomen groeit.

Volgens Tamny denkt de Amerikaanse centrale bank bovendien dat ze ook de toekomstige welvaart van de Amerikanen uit de lucht kan plukken.

De toekomst zal op een bittere wijze aantonen dat dit niet het geval is. Het pad dat leidt naar welvaart is niet geplaveid met het ongebreideld drukken van dollars en de Amerikaanse economie zal uiteindelijk de dupe van de hele zaak worden.

De reacties van de analisten zijn allesbehalve eensluidend positief. John Tamny, uitgever van RealClear Markets, is van mening dat de FED gewoon bezig is om de Amerikaanse economie een kopje kleiner te maken. De FED gedraagt zich als een puber die denkt dat geld aan de bomen groeit. Volgens Tamny denkt de Amerikaanse centrale bank bovendien dat ze ook de toekomstige welvaart van de Amerikanen uit de lucht kan plukken. De toekomst zal op een bittere wijze aantonen dat dit niet het geval is. Het pad dat leidt naar welvaart is niet geplaveid met het ongebreideld drukken van dollars en de Amerikaanse economie zal uiteindelijk de dupe van de hele zaak worden.