Euro stijgt door boven 1,35 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3589 dollar betaald of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,613%, of ruim anderhalf procent minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs weer hoger, olieprijs stabiel

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1278 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd bijna 106 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro stijgt door boven 1,35 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3589 dollar betaald of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,613%, of ruim anderhalf procent minder dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs weer hoger, olieprijs stabiel Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1278 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd bijna 106 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.