Volgens Tyler Durden van Zero Hedge zijn de Verenigde Staten, Europa en Japan allen insolvabel, ze worden op de eerste plaats rechtgehouden door het geld dat de FED kwistig om zich heen strooit. Niet voor niets wordt Ben Bernanke 'Helicopter Ben' genoemd.

De FED zit echter in de ongemakkelijke positie gewrongen dat ze de carrousel niet kan stoppen, ze is gedwongen om geld te blijven drukken. De centrale bank moet toegeven dat na vijf naar van nulrente en 3500 miljard dollar aan kapitaalinjecties de Amerikaanse economie nog altijd niet sterk genoeg is. Zo dreigt de FED haar rol van Atlas kwijt te spelen.

Volgens Tyler Durden van Zero Hedge zijn de Verenigde Staten, Europa en Japan allen insolvabel, ze worden op de eerste plaats rechtgehouden door het geld dat de FED kwistig om zich heen strooit. Niet voor niets wordt Ben Bernanke 'Helicopter Ben' genoemd. De FED zit echter in de ongemakkelijke positie gewrongen dat ze de carrousel niet kan stoppen, ze is gedwongen om geld te blijven drukken. De centrale bank moet toegeven dat na vijf naar van nulrente en 3500 miljard dollar aan kapitaalinjecties de Amerikaanse economie nog altijd niet sterk genoeg is. Zo dreigt de FED haar rol van Atlas kwijt te spelen.