Ze koopt elke maand voor 85 miljard dollar aan obligaties, zodat een forse correctie zo goed als uitgesloten is.

Maar de greep van de FED rijkt verder dan alleen maar de obligatiemarkt, ook de beurs wordt door de Amerikaanse centrale bank gemanipuleerd.

Daardoor is het onmogelijk om vast te stellen of de beleggers een goede dan wel een foute beleggingsbeslissing hebben getroffen, de financiële markten worden volledig door de FED gemanipuleerd.

Hetzelfde gebeurde in de jaren 70, toen pas achteraf duidelijk werd wat een goede en wat een slechte beslissing was geweest.

De FED doet de grootste gok die ooit is gedaan, waarbij de belangrijkste prijzen in alle vrije markten gemanipuleerd worden. Meestal loopt een dergelijke gok slecht af, met in dit geval een groot risico op inflatie.

Ze koopt elke maand voor 85 miljard dollar aan obligaties, zodat een forse correctie zo goed als uitgesloten is. Maar de greep van de FED rijkt verder dan alleen maar de obligatiemarkt, ook de beurs wordt door de Amerikaanse centrale bank gemanipuleerd. Daardoor is het onmogelijk om vast te stellen of de beleggers een goede dan wel een foute beleggingsbeslissing hebben getroffen, de financiële markten worden volledig door de FED gemanipuleerd. Hetzelfde gebeurde in de jaren 70, toen pas achteraf duidelijk werd wat een goede en wat een slechte beslissing was geweest. De FED doet de grootste gok die ooit is gedaan, waarbij de belangrijkste prijzen in alle vrije markten gemanipuleerd worden. Meestal loopt een dergelijke gok slecht af, met in dit geval een groot risico op inflatie.