Dennis Lockhart, President of the Federal Reserve Bank of Atlanta, gaf te verstaan dat het taperen zal beginnnen wanneer de economie daar klaar voor is. Peter Schiff, CEO en Chief Global Strategist van Euro Pacific Capital, gelooft dat dit moment nooit zal aanbreken.

Schiff maakt de vergelijking met een drugverslaafde die verklaart dat hij zijn druggebruik zal terugschroeven wanneer hij niet langer behoefte heeft aan drugs. Hij vreest dat de Amerikaanse centrale zal blaffen maar niet bijten. Het taperen zal dus ongetwijfeld op de lange baan worden geschoven.

Dennis Lockhart, President of the Federal Reserve Bank of Atlanta, gaf te verstaan dat het taperen zal beginnnen wanneer de economie daar klaar voor is. Peter Schiff, CEO en Chief Global Strategist van Euro Pacific Capital, gelooft dat dit moment nooit zal aanbreken. Schiff maakt de vergelijking met een drugverslaafde die verklaart dat hij zijn druggebruik zal terugschroeven wanneer hij niet langer behoefte heeft aan drugs. Hij vreest dat de Amerikaanse centrale zal blaffen maar niet bijten. Het taperen zal dus ongetwijfeld op de lange baan worden geschoven.