Anderzijds ziet de centrale bank nog altijd geen redenen om meteen extra stimuleringsmaatregelen aan te kondigen. Dat deed vanmorgen wel de Braziliaanse centrale politiek, die voor de achtste keer op rij haar basisrente verlaagde.

In de VS wordt nu uitgekeken naar de bedrijfsresultaten, maar de beleggers hebben uiteraard ook oog voor wat er in Europa gebeurt.

Ook steun aan Cyprus wordt uitgewerkt

In september moeten o.a. de plannen over het bankentoezicht en steun aan Cyprus verder worden uitgewerkt. Ook het opkopen van staatsleningen staat volgens Theodoor Gilissen Bankiers

dan op de agenda.

Dan zal ook de EBA, die tot nu toe de eisen aan banken stelde, met een rapport over de sector komen.

De EBA gaf aan dat de benodigde herkapitalisatie van banken grotendeels is voltooid en slechts voor een beperkt deel gebruik is gemaakt van overheidssteun.

Mid-september zal de Trojka met Griekenland verder overleggen, omdat het land nu niet aan de eisen voldoet. Eind juli komt het Duitse Constitutionele Hof voor een oordeel over het steunfonds bijeen.

Befimmo koopt weer eigen aandelen in

In het kader van haar programma voor de inkoop van eigen aandelen dat op 21 mei 2012 werd aangekondigd, voor een maximumbedrag van 4,5 miljoen €, maakte Befimmo gisteren bekend dat er 2.163 Befimmo-aandelen ingekocht werden op NYSE Euronext Brussels tijdens de periode van 2 juli 2012 tot 11 juli 2012.

Anderzijds ziet de centrale bank nog altijd geen redenen om meteen extra stimuleringsmaatregelen aan te kondigen. Dat deed vanmorgen wel de Braziliaanse centrale politiek, die voor de achtste keer op rij haar basisrente verlaagde. In de VS wordt nu uitgekeken naar de bedrijfsresultaten, maar de beleggers hebben uiteraard ook oog voor wat er in Europa gebeurt.Ook steun aan Cyprus wordt uitgewerkt In september moeten o.a. de plannen over het bankentoezicht en steun aan Cyprus verder worden uitgewerkt. Ook het opkopen van staatsleningen staat volgens Theodoor Gilissen Bankiers dan op de agenda. Dan zal ook de EBA, die tot nu toe de eisen aan banken stelde, met een rapport over de sector komen. De EBA gaf aan dat de benodigde herkapitalisatie van banken grotendeels is voltooid en slechts voor een beperkt deel gebruik is gemaakt van overheidssteun. Mid-september zal de Trojka met Griekenland verder overleggen, omdat het land nu niet aan de eisen voldoet. Eind juli komt het Duitse Constitutionele Hof voor een oordeel over het steunfonds bijeen. Befimmo koopt weer eigen aandelen in In het kader van haar programma voor de inkoop van eigen aandelen dat op 21 mei 2012 werd aangekondigd, voor een maximumbedrag van 4,5 miljoen €, maakte Befimmo gisteren bekend dat er 2.163 Befimmo-aandelen ingekocht werden op NYSE Euronext Brussels tijdens de periode van 2 juli 2012 tot 11 juli 2012.