Die CBOE's volatility index, die ook wel de fear index wordt genoemd, heeft sinds 16 maart 39% van zijn winst prijsgegeven. De VIX was in februari en begin maart sterk gestegen.

Dan Deming, optiehandelaar op de CBOE, stelt vast dat ook andere indicatoren in de richting van meer vertrouwen wijzen. De beleggers kijken al hoopvol uit naar het volgende resultatenseizoen.

Zowel de S&P 500, de Semiconductor Holders Trust SMH als de iShares Russell 2000 ETF (IWM) zijn recent door het 50-daags gemiddelde gebroken, wat als een koopsignaal mag worden beschouwd.

Die CBOE's volatility index, die ook wel de fear index wordt genoemd, heeft sinds 16 maart 39% van zijn winst prijsgegeven. De VIX was in februari en begin maart sterk gestegen. Dan Deming, optiehandelaar op de CBOE, stelt vast dat ook andere indicatoren in de richting van meer vertrouwen wijzen. De beleggers kijken al hoopvol uit naar het volgende resultatenseizoen. Zowel de S&P 500, de Semiconductor Holders Trust SMH als de iShares Russell 2000 ETF (IWM) zijn recent door het 50-daags gemiddelde gebroken, wat als een koopsignaal mag worden beschouwd.