Elke daling onder, of stijging boven, deze eerste drempel van 3% en daarna van 5% of een meervoud van 5%, dient bekendgemaakt te worden.

Conform de Wet van 2 mei 2007 op de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in beursgenoteerde bedrijven maakte Recticel (Euronext: REC) de volgende kennisgeving bekend:

Farringdon Capital Management (Switzerland) SA, met adres 10 Chantepoulet in 1201 Genève (Zwitserland), heeft Recticel en de CBFA ingelicht dat het op 09 maart 2010 de statutaire drempel van 3% naar onder heeft overschreden.

Elke daling onder, of stijging boven, deze eerste drempel van 3% en daarna van 5% of een meervoud van 5%, dient bekendgemaakt te worden. Conform de Wet van 2 mei 2007 op de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in beursgenoteerde bedrijven maakte Recticel (Euronext: REC) de volgende kennisgeving bekend: Farringdon Capital Management (Switzerland) SA, met adres 10 Chantepoulet in 1201 Genève (Zwitserland), heeft Recticel en de CBFA ingelicht dat het op 09 maart 2010 de statutaire drempel van 3% naar onder heeft overschreden.