Jammer maar helaas blijkt de realiteit toch iets anders te zijn. Ondanks massale geldinjecties zijn de centrale banken er niet in geslaagd om de economie weer op een normaal toerental te doen draaien. Daarmee wordt nogmaals aangetoond dat sprookjes niet bestaan.

Het is met andere woorden niet mogelijk om de economische groei op een kunstmatige manier aan te zwengelen door het plukken van geld uit de lucht. De wereld wordt nu opnieuw met beide voeten op de grond geduwd, het valt af te wachten wat nu de volgende stap wordt die de centrale banken zullen overwegen.

Jammer maar helaas blijkt de realiteit toch iets anders te zijn. Ondanks massale geldinjecties zijn de centrale banken er niet in geslaagd om de economie weer op een normaal toerental te doen draaien. Daarmee wordt nogmaals aangetoond dat sprookjes niet bestaan. Het is met andere woorden niet mogelijk om de economische groei op een kunstmatige manier aan te zwengelen door het plukken van geld uit de lucht. De wereld wordt nu opnieuw met beide voeten op de grond geduwd, het valt af te wachten wat nu de volgende stap wordt die de centrale banken zullen overwegen.