Over dezelfde periode van vorig jaar was er nog een verlies van 19,80 miljard dollar of 3,47 dollar per aandeel. De regering zag zich genoodzaakt om Fannie Mae én Freddie Mac te redden, wat de belastingbetaler in totaal ongeveer 260 miljard dollar gaat kosten.

Fannie en Freddie ontvingen tot dusver al 133,40 miljard dollar, waardoor de redding van het duo meteen het duurste reddingsplan van de financiële crisis werd. Fannie Mae vraagt nu 2,50 miljard dollar extra aan steun.

Dat betekent dat de problemen verre van achter de rug zijn, want over het tweede kwartaal werd maar voor 1,50 miljard dollar aan extra steun gevraagd. Fannie en Freddie hebben wel samen al 16,70 miljard dollar aan dividenden terugbetaald aan het Treasury Department.

Over dezelfde periode van vorig jaar was er nog een verlies van 19,80 miljard dollar of 3,47 dollar per aandeel. De regering zag zich genoodzaakt om Fannie Mae én Freddie Mac te redden, wat de belastingbetaler in totaal ongeveer 260 miljard dollar gaat kosten. Fannie en Freddie ontvingen tot dusver al 133,40 miljard dollar, waardoor de redding van het duo meteen het duurste reddingsplan van de financiële crisis werd. Fannie Mae vraagt nu 2,50 miljard dollar extra aan steun. Dat betekent dat de problemen verre van achter de rug zijn, want over het tweede kwartaal werd maar voor 1,50 miljard dollar aan extra steun gevraagd. Fannie en Freddie hebben wel samen al 16,70 miljard dollar aan dividenden terugbetaald aan het Treasury Department.