In het verlengde van deze verkoop zal de familie voor het totaal van haar participatie in WDP (in plaats van de eerder aangekondigde 20%, zoals vermeld in het persbericht van 27 april 2011) deelnemen aan het lopende keuzedividend.

De combinatie van beide transacties maakt dat de participatie van de familie Jos De Pauw in WDP tegen 27 mei 2011 (datum waarop het keuzedividend wordt afgewikkeld) op hetzelfde niveau komt als bij een deelname aan het keuzedividend ten belope van de eerder aangekondigde 20% zonder voorafgaande private plaatsing.

In het verlengde van deze verkoop zal de familie voor het totaal van haar participatie in WDP (in plaats van de eerder aangekondigde 20%, zoals vermeld in het persbericht van 27 april 2011) deelnemen aan het lopende keuzedividend. De combinatie van beide transacties maakt dat de participatie van de familie Jos De Pauw in WDP tegen 27 mei 2011 (datum waarop het keuzedividend wordt afgewikkeld) op hetzelfde niveau komt als bij een deelname aan het keuzedividend ten belope van de eerder aangekondigde 20% zonder voorafgaande private plaatsing.