Is dat niet het geval, dan dreigen Spanje en Italië zichzelf niet langer meer te kunnen financieren. De Europese begrotingscrisis kan dan een volledig nieuwe fase ingaan.

De meeste Europese beurzen zijn vandaag lager gesloten, maar met relatief beperkte verliezen voor de belangrijkste indices. Dat betekent dat de beleggers de euroministers toch het voordeel van de twijfel gunnen. Dankzij Ageas bleef de Brusselse BEL 20 toch in de plus

Rabo Ventures en Value8 investeren in Ceradis

Rabo Ventures en Value8 delen mee dat zij gezamenlijk investeren in het Wageningse bedrijf Ceradis. Ceradis ontwikkelt innovatieve milieuvriendelijke gewasbeschermingsmiddelen.

De door Ceradis en Wageningen Universiteit (WUR) ontwikkelde en geoctrooieerde middelen bevatten substantieel (tot circa 80%) minder schadelijke stoffen dan vergelijkbare, reguliere, bestaande producten.

Milieuvriendelijke producten

Ceradis heeft een omvangrijke portefeuille ontwikkeld van gewasbeschermingsmiddelen, die toepasbaar zijn op een groot aantal fruit- en groentegewassen (zoals aardappel, tomaat, druif, maar ook bijvoorbeeld banaan en ananas).

De milieuvriendelijke producten van Ceradis zijn wat betreft effectiviteit en prijs minstens concurrerend met de reguliere, schadelijke, producten maar leiden tot een vermindering van chemische residuen op groente en fruit en minder vervuiling van landbouwgrond.

Is dat niet het geval, dan dreigen Spanje en Italië zichzelf niet langer meer te kunnen financieren. De Europese begrotingscrisis kan dan een volledig nieuwe fase ingaan. De meeste Europese beurzen zijn vandaag lager gesloten, maar met relatief beperkte verliezen voor de belangrijkste indices. Dat betekent dat de beleggers de euroministers toch het voordeel van de twijfel gunnen. Dankzij Ageas bleef de Brusselse BEL 20 toch in de plusRabo Ventures en Value8 investeren in Ceradis Rabo Ventures en Value8 delen mee dat zij gezamenlijk investeren in het Wageningse bedrijf Ceradis. Ceradis ontwikkelt innovatieve milieuvriendelijke gewasbeschermingsmiddelen. De door Ceradis en Wageningen Universiteit (WUR) ontwikkelde en geoctrooieerde middelen bevatten substantieel (tot circa 80%) minder schadelijke stoffen dan vergelijkbare, reguliere, bestaande producten.Milieuvriendelijke producten Ceradis heeft een omvangrijke portefeuille ontwikkeld van gewasbeschermingsmiddelen, die toepasbaar zijn op een groot aantal fruit- en groentegewassen (zoals aardappel, tomaat, druif, maar ook bijvoorbeeld banaan en ananas). De milieuvriendelijke producten van Ceradis zijn wat betreft effectiviteit en prijs minstens concurrerend met de reguliere, schadelijke, producten maar leiden tot een vermindering van chemische residuen op groente en fruit en minder vervuiling van landbouwgrond.