De Amerikaanse centrale bank is uiteraard theoretisch failliet, Japan en China zijn goed op weg om dezelfde richting in te slaan. Failliete landen moeten met andere worden andere failliete landen ondersteunen, een situatie die op zijn zachtst gezegd lichtjes krankzinnig dreigt te worden.

De Verenigde Staten zelf dreigen zich steeds meer als een arm land te gedragen dat er niet meer in slaagt om een vuist te maken. President Barack Obama sprak vorig jaar dreigende taal ten opzichte van Syrië, maar deed als puntje bij paaltje niets. De VS zijn compleet machteloos geworden.

De Amerikaanse centrale bank is uiteraard theoretisch failliet, Japan en China zijn goed op weg om dezelfde richting in te slaan. Failliete landen moeten met andere worden andere failliete landen ondersteunen, een situatie die op zijn zachtst gezegd lichtjes krankzinnig dreigt te worden. De Verenigde Staten zelf dreigen zich steeds meer als een arm land te gedragen dat er niet meer in slaagt om een vuist te maken. President Barack Obama sprak vorig jaar dreigende taal ten opzichte van Syrië, maar deed als puntje bij paaltje niets. De VS zijn compleet machteloos geworden.