In de toekomst zullen nog meer steden failliet gaan, andere steden zullen wegens financiële redenen hun dienstverlening sterk moeten terugschroeven. Ganse gemeenschappen zullen moeten vechten om te overleven, de grote steden dreigen heuse jungles te worden.

Aan de basis van dit alles ligt de enorme schuldenberg die de Amerikaanse overheid heeft opgebouwd. Zelf gebukt onder een zware schuldenlast, is de overheid in Washington niet langer in staat om hulp te bieden aan steden die financieel dreigen te verzuipen.

In de toekomst zullen nog meer steden failliet gaan, andere steden zullen wegens financiële redenen hun dienstverlening sterk moeten terugschroeven. Ganse gemeenschappen zullen moeten vechten om te overleven, de grote steden dreigen heuse jungles te worden. Aan de basis van dit alles ligt de enorme schuldenberg die de Amerikaanse overheid heeft opgebouwd. Zelf gebukt onder een zware schuldenlast, is de overheid in Washington niet langer in staat om hulp te bieden aan steden die financieel dreigen te verzuipen.