Fagron groeide in het derde kwartaal met 23,7% (31,6% tegen constante wisselkoersen) naar € 81,1 miljoen.

De organische groei kwam uit op 13,1% (20,2% tegen constante wisselkoersen). In alle continenten waar Fagron actief is, werd een dubbelcijferige groei gerealiseerd.

De uitstekende resultaten van Fagron zijn een bevestiging van het succes van de strategie van Fagron waarbij het optimaliseren en innoveren van magistrale bereidingen centraal staat.

Een essentieel onderdeel van deze strategie betreft R&D. Meer dan 160 Fagron-apothekers ontwikkelen continu nieuwe, unieke producten en concepten om in de wereldwijd groeiende behoefte aan tailor-made medicatie te voorzien.

Via 2.000 cursussen en opleidingen die Fagron Academy jaarlijks wereldwijd organiseert, worden voorschrijvers en apothekers geïnformeerd en getraind wat betreft de mogelijkheden en toegevoegde waarde van magistrale bereidingen.

Fagron groeide in het derde kwartaal met 23,7% (31,6% tegen constante wisselkoersen) naar € 81,1 miljoen. De organische groei kwam uit op 13,1% (20,2% tegen constante wisselkoersen). In alle continenten waar Fagron actief is, werd een dubbelcijferige groei gerealiseerd. De uitstekende resultaten van Fagron zijn een bevestiging van het succes van de strategie van Fagron waarbij het optimaliseren en innoveren van magistrale bereidingen centraal staat. Een essentieel onderdeel van deze strategie betreft R&D. Meer dan 160 Fagron-apothekers ontwikkelen continu nieuwe, unieke producten en concepten om in de wereldwijd groeiende behoefte aan tailor-made medicatie te voorzien. Via 2.000 cursussen en opleidingen die Fagron Academy jaarlijks wereldwijd organiseert, worden voorschrijvers en apothekers geïnformeerd en getraind wat betreft de mogelijkheden en toegevoegde waarde van magistrale bereidingen.