Enkele aandelen worden door de beleggers nauwlettend in de gaten gehouden. Dat is op de eerste plaats het geval met Facebook, waarvan de koers comfortabel standhoudt boven het niveau van 40 dollar. De IPO-prijs van Facebook bedroeg vorig jaar 38 dollar.

Een andere blikvanger is Apple, dat op 10 september de nieuwe versie van de iPhone voorstelt. Het zal waarschijnlijk een goedkope versie zijn, bedoeld voor het onderste segment van de markt. De koers van Apple flirt momenteel met de kaap van 500 dollar.

Enkele aandelen worden door de beleggers nauwlettend in de gaten gehouden. Dat is op de eerste plaats het geval met Facebook, waarvan de koers comfortabel standhoudt boven het niveau van 40 dollar. De IPO-prijs van Facebook bedroeg vorig jaar 38 dollar. Een andere blikvanger is Apple, dat op 10 september de nieuwe versie van de iPhone voorstelt. Het zal waarschijnlijk een goedkope versie zijn, bedoeld voor het onderste segment van de markt. De koers van Apple flirt momenteel met de kaap van 500 dollar.