Janet Yellen is nu de gedoodverde kandidaat om de nieuwe president van de Amerikaanse centrale bank te worden, maar de kans blijft echter aanwezig dat er iemand totaal onverwacht vanuit de coulissen zal komen. Verrassingen zijn dus niet uit te sluiten.

Een opvallende stijger is vandaag Facebook, dat meer dan 3% boven het slotniveau van gisteren noteert. In de loop van de sessie werd op 49,66 dollar een piek opgetekend, wat wil zeggen dat het aandeel het niveau van 50 dollar binnen handbereik heeft gekregen.

Janet Yellen is nu de gedoodverde kandidaat om de nieuwe president van de Amerikaanse centrale bank te worden, maar de kans blijft echter aanwezig dat er iemand totaal onverwacht vanuit de coulissen zal komen. Verrassingen zijn dus niet uit te sluiten. Een opvallende stijger is vandaag Facebook, dat meer dan 3% boven het slotniveau van gisteren noteert. In de loop van de sessie werd op 49,66 dollar een piek opgetekend, wat wil zeggen dat het aandeel het niveau van 50 dollar binnen handbereik heeft gekregen.