Bij Sterne, Agee & Leach merkte analist Arvind Bhatia op dat het bedrijf een brede waaier van nieuwe diensten heeft uitgerold in de voorbije maanden. Zuckerberg zal de beurs echter nog moeten overtuigen dat het aantrekken van meer dan 1 miljard gebruikers ook een winstgevende zaak kan worden.

Zuckerberg bevestigde nogmaals dat het bedrijf zijn uiterste best doet om de winstgevendheid te maximaliseren, maar hij waarschuwde de analisten om de verwachtingen niet te hoog te leggen. Facebook zal echter zwaar investeren in het aantrekken van nieuw talent om nieuwe winstgevende activiteiten uit te bouwen.

Bij Sterne, Agee & Leach merkte analist Arvind Bhatia op dat het bedrijf een brede waaier van nieuwe diensten heeft uitgerold in de voorbije maanden. Zuckerberg zal de beurs echter nog moeten overtuigen dat het aantrekken van meer dan 1 miljard gebruikers ook een winstgevende zaak kan worden. Zuckerberg bevestigde nogmaals dat het bedrijf zijn uiterste best doet om de winstgevendheid te maximaliseren, maar hij waarschuwde de analisten om de verwachtingen niet te hoog te leggen. Facebook zal echter zwaar investeren in het aantrekken van nieuw talent om nieuwe winstgevende activiteiten uit te bouwen.