Het is nu ongeveer een jaar geleden dat Facebook naar de beurs kwam. De eerste meeting van de aandeelhouders staat uiteraard in het teken van de koersval die het aandeel heeft moeten ondergaan. Na 13 maanden noteert de koers 36% lager dan de IPO-prijs van 38 dollar.

CEO Mark Zuckerberg kreeg nogal wat kritiek te slikken, maar bleek daar niet van wakker te liggen. Zuckerberg, zelf miljardair geworden als gevolg van de beursintroductie, merkte op dat ondanks de gedaalde beurskoers er fundamenteel niets fout is met de strategie van het bedrijf.

Het is nu ongeveer een jaar geleden dat Facebook naar de beurs kwam. De eerste meeting van de aandeelhouders staat uiteraard in het teken van de koersval die het aandeel heeft moeten ondergaan. Na 13 maanden noteert de koers 36% lager dan de IPO-prijs van 38 dollar. CEO Mark Zuckerberg kreeg nogal wat kritiek te slikken, maar bleek daar niet van wakker te liggen. Zuckerberg, zelf miljardair geworden als gevolg van de beursintroductie, merkte op dat ondanks de gedaalde beurskoers er fundamenteel niets fout is met de strategie van het bedrijf.