Dat is vooral te danken aan enkele meevallende bedrijfsresultaten. Facebook maakte brandhout van de voorspellingen van de analisten, de kwartaalcijfers kwamen veel hoger uit dan algemeen was verwacht. In reactie boekt de koers een vooruitgang van ongeveer een kwart.

De sociale netwerksite haalde op de eerste plaats meer mobiele inkomsten binnen, zag de gemiddelde omzet bovendien uitkomen op 1,60%. Dat is een stijging met 20%. Door de stijging van de koers van Facebook komt de IPO-prijs van 38 dollar weer in het vizier.

Dat is vooral te danken aan enkele meevallende bedrijfsresultaten. Facebook maakte brandhout van de voorspellingen van de analisten, de kwartaalcijfers kwamen veel hoger uit dan algemeen was verwacht. In reactie boekt de koers een vooruitgang van ongeveer een kwart. De sociale netwerksite haalde op de eerste plaats meer mobiele inkomsten binnen, zag de gemiddelde omzet bovendien uitkomen op 1,60%. Dat is een stijging met 20%. Door de stijging van de koers van Facebook komt de IPO-prijs van 38 dollar weer in het vizier.