Facebook sluit slechts fractioneel hoger

Wat de gebeurtenis van het jaar moest worden, is in een halve ontgoocheling geëindigd. De koers van Facebook ging op de eerste noteringsdag niet spuiten, ze sloot uiteindelijk slechts fractioneel hoger.

Op dagbasis werden er 566 miljoen aandelen verhandeld. Volgens de analisten op Wall Street kan de weinig doorslaggevende indruk die Facebook naliet het consumentenvertrouwen ondermijnen.

Euro krabbelt weer overeind

Op de valutamarkten krabbelde de koers van de euro vanuit een oververkochte situatie opnieuw recht. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2775 dollar betaald of zowat driekwart procent boven het slotniveau van gisteren.

Goudprijs zet herstel verder

Voor een troy ounce goud werd 1592,80 dollar betaald, of bijna 20 dollar of iets meer dan één procent boven het slotniveau van gisteren. Technisch was het goud inderdaad oververkocht, zodat een opwaartse reactie niet kon uitblijven.

Olieprijs valt terug richting 90 dollar per vat

Ruwe olie (US Crude) werd nog maar eens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 91 dollar betaald. Het verlies bedroeg vandaag ruim anderhalve dollar per vat, of iets meer dan anderhalf procent.

Facebook sluit slechts fractioneel hoger Wat de gebeurtenis van het jaar moest worden, is in een halve ontgoocheling geëindigd. De koers van Facebook ging op de eerste noteringsdag niet spuiten, ze sloot uiteindelijk slechts fractioneel hoger. Op dagbasis werden er 566 miljoen aandelen verhandeld. Volgens de analisten op Wall Street kan de weinig doorslaggevende indruk die Facebook naliet het consumentenvertrouwen ondermijnen. Euro krabbelt weer overeind Op de valutamarkten krabbelde de koers van de euro vanuit een oververkochte situatie opnieuw recht. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2775 dollar betaald of zowat driekwart procent boven het slotniveau van gisteren. Goudprijs zet herstel verder Voor een troy ounce goud werd 1592,80 dollar betaald, of bijna 20 dollar of iets meer dan één procent boven het slotniveau van gisteren. Technisch was het goud inderdaad oververkocht, zodat een opwaartse reactie niet kon uitblijven. Olieprijs valt terug richting 90 dollar per vat Ruwe olie (US Crude) werd nog maar eens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 91 dollar betaald. Het verlies bedroeg vandaag ruim anderhalve dollar per vat, of iets meer dan anderhalf procent.