Die winsten zijn inmiddels aanzienlijk, in zoverre dat de Nasdaq zelfs een winst van iets meer dan 2% kan tonen. De Dow Jones en de S&P 500 blijven niet ver achter op de Nasdaq.

De beleggers laten zich leiden door de verwachting dat er uiteindelijk toch een bevredigende oplossing voor de Europese schuldencrisis uit de bus gaat komen.

De ECB deed vandaag weliswaar niets, maar liet toch doorschemeren dat er zal ingegrepen worden wanneer zulks noodzakelijk zou zijn.

Koers Groupon valt terug onder waarde bod Google

18 maanden geleden bracht Google een bod uit op de uitstaande aandelen van Groupon. Dat bod werd door de aandeelhouders destijds als onvoldoende van de hand gewezen. Mogelijk hebben die aandeelhouders daar inmiddels spijt van gekregen.

De koers van Groupon is vandaag namelijk teruggevallen tot onder het bod van Google. Sinds 4 november is de koers van het aandeel met 66% gedaald en een snel herstel van de koers lijkt eerder onwaarschijnlijk. Daarmee is het aandeel één van de 10 sterkste stijgers in de Russell 1000 Index.

Anderzijds lijkt de koers van Facebook een bodem te hebben bereikt in een range tussen 25 en 30 dollar. In ieder geval liet de koers van het aandeel de afgelopen dagen geen nieuwe dieptepunten meer optekenen. Anderzijds noteert de koers flink onder de introductieprijs van 38 dollar.

Die winsten zijn inmiddels aanzienlijk, in zoverre dat de Nasdaq zelfs een winst van iets meer dan 2% kan tonen. De Dow Jones en de S&P 500 blijven niet ver achter op de Nasdaq. De beleggers laten zich leiden door de verwachting dat er uiteindelijk toch een bevredigende oplossing voor de Europese schuldencrisis uit de bus gaat komen. De ECB deed vandaag weliswaar niets, maar liet toch doorschemeren dat er zal ingegrepen worden wanneer zulks noodzakelijk zou zijn. Koers Groupon valt terug onder waarde bod Google 18 maanden geleden bracht Google een bod uit op de uitstaande aandelen van Groupon. Dat bod werd door de aandeelhouders destijds als onvoldoende van de hand gewezen. Mogelijk hebben die aandeelhouders daar inmiddels spijt van gekregen. De koers van Groupon is vandaag namelijk teruggevallen tot onder het bod van Google. Sinds 4 november is de koers van het aandeel met 66% gedaald en een snel herstel van de koers lijkt eerder onwaarschijnlijk. Daarmee is het aandeel één van de 10 sterkste stijgers in de Russell 1000 Index. Anderzijds lijkt de koers van Facebook een bodem te hebben bereikt in een range tussen 25 en 30 dollar. In ieder geval liet de koers van het aandeel de afgelopen dagen geen nieuwe dieptepunten meer optekenen. Anderzijds noteert de koers flink onder de introductieprijs van 38 dollar.