Facebook werd opnieuw 3% lager gezet, de koers sloot opnieuw af onder het niveau van 32 dollar. Apple wist anderzijds het verlies te beperken. Hewlett-Packard zette de inspanning van gisteren verder en sloot opnieuw ruim 2,50% hoger.

Euro blijft zoeken naar een bodem

Op de valutamarkten ging de koers van de euro voor de vierde dag op rij lager. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2513 dollar betaald of weer bijna een kwart procent onder het slotniveau van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,745%.

Goudprijs weer wat hoger

Voor een troy ounce goud werd 1572 dollar betaald, of ruim 14 dollar meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd fractioneel duurder, voor een vat ruwe olie werd opnieuw bijna 92 dollar betaald of enkele dollarcenten meer dan het slotniveau van gisteren.

Facebook werd opnieuw 3% lager gezet, de koers sloot opnieuw af onder het niveau van 32 dollar. Apple wist anderzijds het verlies te beperken. Hewlett-Packard zette de inspanning van gisteren verder en sloot opnieuw ruim 2,50% hoger. Euro blijft zoeken naar een bodem Op de valutamarkten ging de koers van de euro voor de vierde dag op rij lager. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2513 dollar betaald of weer bijna een kwart procent onder het slotniveau van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,745%. Goudprijs weer wat hoger Voor een troy ounce goud werd 1572 dollar betaald, of ruim 14 dollar meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd fractioneel duurder, voor een vat ruwe olie werd opnieuw bijna 92 dollar betaald of enkele dollarcenten meer dan het slotniveau van gisteren.