De Europese beurzen zijn hoger geopend, met relatief beperkte winsten voor de belangrijkste indices De Europese Centrale Bank heeft zoals verwacht de basisrente met een kwart procent verlaagd.

De euro moet in reactie op het bericht toch terrein prijsgeven.

In de Verenigde Staten is het seizoen van de bedrijfsresultaten inmiddels achter de rug, waarbij de meeste grote bedrijven inmiddels de cijfers hebben gepubliceerd. Gisterenavond na het slot van de beurs kwam social media site Facebook met de resultaten.

De koers van Facebook reageert na enige aarzeling positief op de cijfers, de koers wint bijna 3%. Op kousenvoeten heeft Apple het herstel ingezet, de koers van dit aandeel is weer op weg richting 450 dollar. Amazon.com noteert vandaag licht lager, zonder dat er van grote bewegingen sprake is.

De Europese beurzen zijn hoger geopend, met relatief beperkte winsten voor de belangrijkste indices De Europese Centrale Bank heeft zoals verwacht de basisrente met een kwart procent verlaagd. De euro moet in reactie op het bericht toch terrein prijsgeven. In de Verenigde Staten is het seizoen van de bedrijfsresultaten inmiddels achter de rug, waarbij de meeste grote bedrijven inmiddels de cijfers hebben gepubliceerd. Gisterenavond na het slot van de beurs kwam social media site Facebook met de resultaten. De koers van Facebook reageert na enige aarzeling positief op de cijfers, de koers wint bijna 3%. Op kousenvoeten heeft Apple het herstel ingezet, de koers van dit aandeel is weer op weg richting 450 dollar. Amazon.com noteert vandaag licht lager, zonder dat er van grote bewegingen sprake is.