Tot nu toe lijken de markten in verband met de Oekraïne volgens professor Stefan Duchateau toch het voordeel van de twijfel te willen geven aan het scenario van een lokaal conflict dat weliswaar de gemoederen ophitst maar beperkt blijft in haar omvang en onmiddellijke consequenties.

Na in eerste instantie een initiële opschrikbeurt en een frisse duik, herstelden de Europese aandelenmarkten relatief snel in anticipatie van de controleerbaarheid van het conflict. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Tot nu toe lijken de markten in verband met de Oekraïne volgens professor Stefan Duchateau toch het voordeel van de twijfel te willen geven aan het scenario van een lokaal conflict dat weliswaar de gemoederen ophitst maar beperkt blijft in haar omvang en onmiddellijke consequenties. Na in eerste instantie een initiële opschrikbeurt en een frisse duik, herstelden de Europese aandelenmarkten relatief snel in anticipatie van de controleerbaarheid van het conflict. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.