Vanaf de IPO ging het met de koers bergaf en niets leek te vermoeden dat degenen die op de aandelen hadden ingeschreven hun geld ooit zouden terugzien. Dat was echter buiten de waard gerekend, want bijna op kousenvoeten heeft Facebook een come-back gemaakt.

De publicatie van meevallende resultaten heeft de koers namelijk wer in beweging gebracht, in zoverre dat de introductieprijs van 38 dollar dinsdagavond op het nippertje werd gemist. De opwaartse beweging gebeurde bovendien onder grote verhandelde volumes, dinsdag alleen al werden er 122 miljoen aandelen verhandeld. Gisteren corrigeerde de koers tot 36,80 euro.

Vanaf de IPO ging het met de koers bergaf en niets leek te vermoeden dat degenen die op de aandelen hadden ingeschreven hun geld ooit zouden terugzien. Dat was echter buiten de waard gerekend, want bijna op kousenvoeten heeft Facebook een come-back gemaakt. De publicatie van meevallende resultaten heeft de koers namelijk wer in beweging gebracht, in zoverre dat de introductieprijs van 38 dollar dinsdagavond op het nippertje werd gemist. De opwaartse beweging gebeurde bovendien onder grote verhandelde volumes, dinsdag alleen al werden er 122 miljoen aandelen verhandeld. Gisteren corrigeerde de koers tot 36,80 euro.