Apple kan zich herpakken na de koersdaling van gisteren, terwijl Google nieuwe recordniveaus kan neerzetten. Sommige analisten zijn van mening dat binnen de technologiesector laatstgenoemde de plaats van eerstgenoemde als boegbeeld heeft ingenomen.

Facebook dreigt de aantrekkingskracht bij de jeugd te verliezen, wat mogelijk een verklaring geeft waarom de koers geen vaste voet meer aan de grond krijgt boven 30 dollar. Veel jongeren vinden Facebook passé en ronduit saai, waarbij de hype achter de rug lijkt.

Apple kan zich herpakken na de koersdaling van gisteren, terwijl Google nieuwe recordniveaus kan neerzetten. Sommige analisten zijn van mening dat binnen de technologiesector laatstgenoemde de plaats van eerstgenoemde als boegbeeld heeft ingenomen. Facebook dreigt de aantrekkingskracht bij de jeugd te verliezen, wat mogelijk een verklaring geeft waarom de koers geen vaste voet meer aan de grond krijgt boven 30 dollar. Veel jongeren vinden Facebook passé en ronduit saai, waarbij de hype achter de rug lijkt.