Facebook kondigde de overname van WhatsApp aan, een acquisitie waar een bedrag van 19 miljard dollar mee is gemoeid. De analisten op Wall Street reageerden verrast op het bericht en dan op de eerste plaats op de hoogte van het bedrag dat Facebook bereid is om te betalen.

Voor WhatsApp, een bedrijf gespecialiseerd in tekst-messaging, wordt een veelvoud betaald van de waarde die normaal wordt gekleefd op een bedrijf dat belangrijke medicijnen maakt. Volgens data verstrekt door Bloomberg is Facebook bereid om ongeveer 19 keer de omzet van WhatsApp te betalen.

Facebook kondigde de overname van WhatsApp aan, een acquisitie waar een bedrag van 19 miljard dollar mee is gemoeid. De analisten op Wall Street reageerden verrast op het bericht en dan op de eerste plaats op de hoogte van het bedrag dat Facebook bereid is om te betalen. Voor WhatsApp, een bedrijf gespecialiseerd in tekst-messaging, wordt een veelvoud betaald van de waarde die normaal wordt gekleefd op een bedrijf dat belangrijke medicijnen maakt. Volgens data verstrekt door Bloomberg is Facebook bereid om ongeveer 19 keer de omzet van WhatsApp te betalen.