De Amerikaanse beurzen rijgen volgens professor Stefan Duchateau de records aan elkaar, precies omwille van het zeer lage rentebeleid van de Centrale Bank in combinatie met stevige bedrijfsresultaten.

Vandaar dat een dergelijke waarschuwing niet in zijn algemeenheid kan worden gesteld (want het zou een kritiek zijn op het eigen beleid) maar moet gericht zijn op enkele deelgebieden.

Slachtoffers van dienst zijn de aandelen in de sociale media, de biotechnologie en de small-caps. Met deze schijnbeweging tracht Yellen ook tegemoet te komen aan de scherpe kritiek aan het adres van een van haar voorgangers, Alan Greenspan. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De Amerikaanse beurzen rijgen volgens professor Stefan Duchateau de records aan elkaar, precies omwille van het zeer lage rentebeleid van de Centrale Bank in combinatie met stevige bedrijfsresultaten. Vandaar dat een dergelijke waarschuwing niet in zijn algemeenheid kan worden gesteld (want het zou een kritiek zijn op het eigen beleid) maar moet gericht zijn op enkele deelgebieden. Slachtoffers van dienst zijn de aandelen in de sociale media, de biotechnologie en de small-caps. Met deze schijnbeweging tracht Yellen ook tegemoet te komen aan de scherpe kritiek aan het adres van een van haar voorgangers, Alan Greenspan. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.