De recente koersdaling mag vooral op rekening geschreven van het einde van de periode waarin insiders geen aandelen mochten verkopen. Het management van het bedrijf mag nu voor het eerst sinds de IPO van het bedrijf op 18 mei de aandelen in bezit verkopen.

Is de bodemkoers bereikt?

In de komende weken en maanden vervallen er nog verschillende periodes waarin het verboden was de aandelen te verkopen, maar toch zou het kunnen dat de koers van Facebook aan het uitbodemen is. Voor de eerste keer duiken er nu koopadviezen voor het aandeel op.

Volgens de analisten van Capstone is het aandeel aan de huidige koersen aantrekkelijk gewaardeerd en mag een eerste aankoop overwogen worden. De grote brokers houden zich echter nog liever even op de vlakte en geven voorlopig nog geen koopadvies voor het aandeel.

De recente koersdaling mag vooral op rekening geschreven van het einde van de periode waarin insiders geen aandelen mochten verkopen. Het management van het bedrijf mag nu voor het eerst sinds de IPO van het bedrijf op 18 mei de aandelen in bezit verkopen. Is de bodemkoers bereikt? In de komende weken en maanden vervallen er nog verschillende periodes waarin het verboden was de aandelen te verkopen, maar toch zou het kunnen dat de koers van Facebook aan het uitbodemen is. Voor de eerste keer duiken er nu koopadviezen voor het aandeel op. Volgens de analisten van Capstone is het aandeel aan de huidige koersen aantrekkelijk gewaardeerd en mag een eerste aankoop overwogen worden. De grote brokers houden zich echter nog liever even op de vlakte en geven voorlopig nog geen koopadvies voor het aandeel.