Marc Faber ziet wel degelijk zeepbellen en Janet Yellen zal als volgende president van de Amerikaanse centrale bank die verder opblazen. De auteur van het Boom Gloom & Doom rapport plaatst obligaties, junk bonds en aandelen momenteel aan de top van zijn rangschikking.

Volgens Faber is er sprake van een reusachtige zeepbel en wie denkt dat die vanzelf zal verdwijnen, heeft het verkeerd voor. Ze zal alleen maar groter worden tot ze op een bepaald moment met een doffe knal uiteen zal spatten. Wanneer dat zal gebeuren, valt spijtig genoeg echter niet te zeggen.

Marc Faber ziet wel degelijk zeepbellen en Janet Yellen zal als volgende president van de Amerikaanse centrale bank die verder opblazen. De auteur van het Boom Gloom & Doom rapport plaatst obligaties, junk bonds en aandelen momenteel aan de top van zijn rangschikking. Volgens Faber is er sprake van een reusachtige zeepbel en wie denkt dat die vanzelf zal verdwijnen, heeft het verkeerd voor. Ze zal alleen maar groter worden tot ze op een bepaald moment met een doffe knal uiteen zal spatten. Wanneer dat zal gebeuren, valt spijtig genoeg echter niet te zeggen.