Echt wakker lagen de financiële markten nochtans niet van beide problemen. Terecht, als we "Dr. Doom" Marc Faber mogen geloven. De uitgever van het Gloom Boom & Doom Report is namelijk dat drie zaken erger zijn dan Washington DC en dat trio kan in de komende weken op de voorgrond opduiken.

Faber somt in volgorde op: tegenvallende bedrijfsresultaten, een verslechtering van het technische plaatje en vooral een afname van het consumentenvertrouwen. De combinatie van deze drie factoren kan aanleiding geven tot een serieuze correctie op de beurzen.

Echt wakker lagen de financiële markten nochtans niet van beide problemen. Terecht, als we "Dr. Doom" Marc Faber mogen geloven. De uitgever van het Gloom Boom & Doom Report is namelijk dat drie zaken erger zijn dan Washington DC en dat trio kan in de komende weken op de voorgrond opduiken. Faber somt in volgorde op: tegenvallende bedrijfsresultaten, een verslechtering van het technische plaatje en vooral een afname van het consumentenvertrouwen. De combinatie van deze drie factoren kan aanleiding geven tot een serieuze correctie op de beurzen.