Maar het aandeel kampt op waarderingsvlak nog steeds met een grote achterstand ten opzichte van zijn Europese sectorgenoten.

Frédéric Liefferinckx (Leleux AB): "Fundamenteel gesproken geven al onze analytische parameters groen licht. De intrinsieke waarde, zoals die door ons berekend wordt, komt op 36,9 euro waardoor een herwaarderingspotentieel van meer dan 25% bestaat. We verhogen onze aanbeveling één niveau en zijn geneigd te kopen aan de huidige koersen. Natuurlijk behoort (na de recente sterke koersstijging) een tijdelijke koerszwakte tot de mogelijkheden, maar in het licht van de opwaartse winstbijstellingen door de analisten zou deze koerscorrectie beperkt moeten blijven."

Maar het aandeel kampt op waarderingsvlak nog steeds met een grote achterstand ten opzichte van zijn Europese sectorgenoten. Frédéric Liefferinckx (Leleux AB): "Fundamenteel gesproken geven al onze analytische parameters groen licht. De intrinsieke waarde, zoals die door ons berekend wordt, komt op 36,9 euro waardoor een herwaarderingspotentieel van meer dan 25% bestaat. We verhogen onze aanbeveling één niveau en zijn geneigd te kopen aan de huidige koersen. Natuurlijk behoort (na de recente sterke koersstijging) een tijdelijke koerszwakte tot de mogelijkheden, maar in het licht van de opwaartse winstbijstellingen door de analisten zou deze koerscorrectie beperkt moeten blijven."