Filip De Pauw (ING): "Ik verwacht dat Deceuninck een stijging van de omzet over het tweede kwartaal van 3,20% gaat aankondigen, hetgeen inhoudt dat de omzet zou uitkomen op 141,40 miljoen euro. De uitsplitsing van de omzet ziet er als volgt uit: +4% volumes, -3% prijzen/producten en +2,30% wissselkoersen. Na de trading update over het eerste kwartaal gaf het bedrijf aan voor het volledige boekjaar een stabiele omzet te verwachten. Dat zou lagere omzetcijfers voor het volledige boekjaar betekenen, wat toch als een negatieve verrassing mag worden ervaren."

De Pauw blijft koper van het aandeel, met een koersdoel van 2,20 euro: "Deceuninck is nog steeds interessant geprijsd met de cijfers op komst. Na de kapitaalverhoging van vorig jaar beschikt Deceuninck over een stevige balans, waardoor het bedrijf in staat moet worden geacht om een nieuwe recessie het hoofd te bieden."

Filip De Pauw (ING): "Ik verwacht dat Deceuninck een stijging van de omzet over het tweede kwartaal van 3,20% gaat aankondigen, hetgeen inhoudt dat de omzet zou uitkomen op 141,40 miljoen euro. De uitsplitsing van de omzet ziet er als volgt uit: +4% volumes, -3% prijzen/producten en +2,30% wissselkoersen. Na de trading update over het eerste kwartaal gaf het bedrijf aan voor het volledige boekjaar een stabiele omzet te verwachten. Dat zou lagere omzetcijfers voor het volledige boekjaar betekenen, wat toch als een negatieve verrassing mag worden ervaren." De Pauw blijft koper van het aandeel, met een koersdoel van 2,20 euro: "Deceuninck is nog steeds interessant geprijsd met de cijfers op komst. Na de kapitaalverhoging van vorig jaar beschikt Deceuninck over een stevige balans, waardoor het bedrijf in staat moet worden geacht om een nieuwe recessie het hoofd te bieden."