De vandaag bekendgemaakte bedrijfsresultaten waren ongelijk van kwaliteit. Oliereus Exxon Mobil maakte tegenvallende resultaten bekend, waarbij de winst per aandeel zelfs een flink stuk achterbleef op de verwachtingen. De koers van het aandeel staat dan ook onder druk.

Anderzijds vielen de cijfers van Procter & Gamble wel mee, de koers noteert dan ook ruimschoots hoger. Het resultatenseizoen in de Verenigde Staten zal na deze week grotendeels achter de rug zijn, hoewel nog heel wat kleinere bedrijven moeten komen rapporteren.

De vandaag bekendgemaakte bedrijfsresultaten waren ongelijk van kwaliteit. Oliereus Exxon Mobil maakte tegenvallende resultaten bekend, waarbij de winst per aandeel zelfs een flink stuk achterbleef op de verwachtingen. De koers van het aandeel staat dan ook onder druk. Anderzijds vielen de cijfers van Procter & Gamble wel mee, de koers noteert dan ook ruimschoots hoger. Het resultatenseizoen in de Verenigde Staten zal na deze week grotendeels achter de rug zijn, hoewel nog heel wat kleinere bedrijven moeten komen rapporteren.