Het resultatenseizoen loopt op zijn einde op Wall Street en in de staart van het seizoen komen steevast de resultaten van de grote oliemaatschappijen. Vanmiddag maakte Exxon Mobil de kwartaalcijfers bekend en die werden op de beursvloer redelijk goed onthaald.

De koers van Exxon Mobil noteert ongeveer 1% hoger. De nettowinst bleek met 18% te zijn gedaald, onder andere als gevolg van hogere kosten voor het zoeken naar olievoorraden, maar voldeed toch aan de verwachtingen. De afdeling raffinage presteerde relatief zwak.

Het resultatenseizoen loopt op zijn einde op Wall Street en in de staart van het seizoen komen steevast de resultaten van de grote oliemaatschappijen. Vanmiddag maakte Exxon Mobil de kwartaalcijfers bekend en die werden op de beursvloer redelijk goed onthaald. De koers van Exxon Mobil noteert ongeveer 1% hoger. De nettowinst bleek met 18% te zijn gedaald, onder andere als gevolg van hogere kosten voor het zoeken naar olievoorraden, maar voldeed toch aan de verwachtingen. De afdeling raffinage presteerde relatief zwak.