Dat betekent dat de arbeidsmarkt toch weer signalen van verbetering te zien geeft. Belangrijk worden uiteraard de werkloosheidscijfers voor de maand april, die volgende week vrijdag worden bekendgemaakt. Tegen die datum zal het resultatenseizoen in de VS grotendeels achter de rug.

Vandaag maakte onder andere Exxon Mobil, de grootste oliemaatschappij in de wereld, de kwartaalcijfers bekend. Die waren van redelijke kwaliteit, terwijl het bedrijf bovendien een verhoging van het dividend met 6 dollarcent tot 63 dollarcent per aandeel aankondigde. De koers van Exxon Mobil moet niettemin toch wat terrein prijsgeven.

Dat betekent dat de arbeidsmarkt toch weer signalen van verbetering te zien geeft. Belangrijk worden uiteraard de werkloosheidscijfers voor de maand april, die volgende week vrijdag worden bekendgemaakt. Tegen die datum zal het resultatenseizoen in de VS grotendeels achter de rug. Vandaag maakte onder andere Exxon Mobil, de grootste oliemaatschappij in de wereld, de kwartaalcijfers bekend. Die waren van redelijke kwaliteit, terwijl het bedrijf bovendien een verhoging van het dividend met 6 dollarcent tot 63 dollarcent per aandeel aankondigde. De koers van Exxon Mobil moet niettemin toch wat terrein prijsgeven.